Dr. Daniela Catanas | Clinica dermatologie, estetica faciala

Ridicarea si remodelarea pleoapelor cu firele de lifting APTOS

Ridicarea si remodelarea pleoapelor reprezinta un element esential in mentinerea si accentuarea frumusetii naturale. Pleoapele bine conturate si revitalizate confera un aspect tanar si odihnit, iar acest lucru poate fi realizat eficient cu ajutorul firelor de lifting APTOS.

 

APTOS: Lider in inovatia firelor de lifting si rejuvenare

Compania APTOS este un nume cunoscut si respectat la nivel international datorita calitatii firelor de ridicare si rejuvenare folosite de dermatologi si chirurgi plasticieni in intreaga lume. Produsele lor sunt recunoscute pentru eficienta si siguranta pe care le ofera in tratamentele estetice.

Gama de fire APTOS este extrem de vasta, cuprinzand fire de ridicare, fire pentru stimularea colagenului si fire de rejuvenare. Acestea sunt create pentru a oferi solutii variate si personalizate pentru diversele nevoi estetice.

 

Beneficiile firelor de rejuvenare APTOS pentru pleoape

Firele de rejuvenare APTOS sunt ideale pentru tratamentul laxitatii si deformarilor de la nivelul pleoapelor superioare si inferioare. Iata ce probleme pot fi corectate cu ajutorul acestor fire:

- Pielea laxa si lipsita de elasticitate: firele intaresc si strang pielea pleoapelor, redandu-i fermitatea si elasticitatea.

- Deformarile pleoapei inferioare: aceste fire pot corecta deformarile si pot imbunatati conturul pleoapei inferioare.

- Cercanele accentuate si colorate: tratamentul cu fire reduce semnificativ aspectul cercanelor, atat din punct de vedere al adancimii cat si al coloratiei.

- Pleoapa superioara lasata: ridicarea pleoapei superioare este realizata eficient, oferind un aspect deschis si revitalizat ochilor.

- Ptoza sprancenei si a pleoapei superioare: firele ridica sprancenele si pleoapele superioare, corectand ptoza.

- Ridicarea coltului extern al ochiului: un efect subtil de ridicare a coltului extern al ochiului poate crea un aspect de ochi alungiti si rafinati.

 

Tehnologia inovatoare a firelor APTOS

Firele de rejuvenare sunt special concepute pentru a fi utilizate in zonele delicate ale pleoapelor. Acestea sunt subtiri si rasucite in jurul unor canule atraumatice, asigurand o implantare precisa si minim invaziva.

 

Procesul de introducere a firelor APTOS

Firele sunt introduse in tesut cu ajutorul unor canule speciale, incarcate cu firele de rejuvenare. Aceste canule sunt atraumatice si nu laceraza tesutul, permitand implantarea precisa si sigura a firelor in locul dorit. Procedura este nedureroasa, datorita anesteziei riguroase aplicate inainte de tratament.

Efectul mecanic al firelor este imediat vizibil dupa implantare, oferind un lifting instantaneu. In plus, efectul de biostimulare, regenerare si intinerire incepe sa se manifeste incepand cu a doua luna dupa tratament, pe masura ce firele sunt resorbite lent de catre corp. Compozitia unica a firelor APTOS, din acid polilactic si policaprolactona, garanteaza un efect de rejuvenare si biostimulare de lunga durata in zona tratata.

 

Rezultatele tratamentului pleoapelor cu firele APTOS

Tratamentul cu fire APTOS ofera multiple beneficii, printre care:

- Imbunatatirea semnificativa a laxitatii pleoapelor, redand fermitatea si elasticitatea pielii.

- Reducerea si atenuarea coloratiei cercanelor, pentru un aspect odihnit si luminos.

- Ridicarea naturala a pleoapei superioare si a sprancenelor, conferind un aspect deschis si tanar ochilor.

- Corectarea deformarii zonei pleoapei inferioare, pentru un contur neted si uniform.

- Ridicarea usoara a coltului extern al ochiului, obtinand un efect de alungire si rafinament al ochiului.


Efectul de rejuvenare al firelor APTOS dureaza aproximativ 1,5-2 ani, iar tratamentul poate fi repetat dupa aceasta perioada pentru a mentine rezultatele optime. Aceste fire reprezinta o solutie excelenta pentru cei care doresc sa isi mentina frumusetea naturala prin metode minim invazive si eficiente.

Publicat la: 12/07/2024

Ultimele articole