Dr. Daniela Catanas | Clinica dermatologie, estetica faciala

NAMICA: Ultima tehnologie APTOS pentru firele de lifting si biostimulare

Frumusetea si tineretea pielii sunt mai accesibile ca niciodata datorita inovatoarelor fire NAMICA de la APTOS. Aceste fire de lifting si biostimulare de ultima generatie combina tehnologia avansata cu materiale de inalta calitate pentru a oferi rezultate spectaculoase si durabile.


De ce sunt atat de speciale firele NAMICA?

Aceste fire sunt revolutionare datorita tehnologiei unice care a reusit sa incorporeze acidul hialuronic intr-o retea de polilactic si policaprolactona. Aceste materiale sunt deja cunoscute pentru capacitatea lor de a biostimula tesutul si de a crea colagen. Prin incorporarea acidului hialuronic, capacitatea de stimulare a colagenului creste de 20 de ori, deoarece livrarea acidului hialuronic este progresiva si uniforma pe durata a sase luni.


Caracteristicile si avantajele firelor Namica

- Tehnologie de varf: aceste fire combina acidul polilactic si policaprolactona cu acidul hialuronic, oferind o biostimulare intensa si de lunga durata.

- Stimulare colagenica superioara: incorporarea acidului hialuronic in structura firelor sporeste productia de colagen, imbunatatind semnificativ calitatea pielii.

- Livrare progresiva si uniforma: acidul hialuronic este eliberat treptat pe o perioada de sase luni, asigurand un efect de lunga durata si o hidratare continua a pielii.


Efectele tratamentului cu firele Namica

Imediat dupa aplicare: Se produce o reducere semnificativa a raspunsului inflamator, facilitand recuperarea rapida si confortabila a pacientului. Inflamatia este redusa considerabil, iar pacientii beneficiaza de un confort sporit si o recuperare rapida si usoara.

La o luna dupa tratament: Se observa o imbunatatire semnificativa a calitatii pielii. Pielea devine mai ferma, mai elastica, cu o culoare uniforma si stralucitoare. Productia de colagen este intensificata, conferind pielii un aspect tineresc si revitalizat.

La sase luni dupa tratament: Calitatea pielii si efectul de lifting se mentin datorita producerii continue de colagen si eliberarii prelungite de acid hialuronic. Satisfactia pacientilor este pe termen lung, iar rezultatele se mentin spectaculoase.


Cum functioneaza firele Namica?

Firele NAMICA sunt introduse in tesut cu ajutorul unor canule atraumatice, care permit implantarea precisa si sigura a firelor fara a lacerara tesutul. Procedura este nedureroasa datorita anesteziei riguroase aplicate inainte de tratament. Acestea actioneaza imediat, oferind un suport mecanic care ridica si intinde pielea, in timp ce acidul hialuronic si materialele biocompatibile stimuleaza productia de colagen si regenerarea tesutului.


Concluzie: Aceasta tehnologie redefineste liftingul facial

Cu tehnologia sa revolutionara, Namica, Aptos redefineste standardele in domeniul liftingului facial cu fire resorbabile. Asigurand o livrare continua de acid hialuronic si o biostimulare prelungita a colagenului, firele ofera rezultate spectaculoase si de lunga durata. Aceste fire sunt ideale pentru toti pacientii, indiferent daca doresc sa-si mentina calitatea pielii sau sa imbunatateasca conturul fetei.


Beneficiile tratamentului cu fire

- Rezultate imediate si de durata: Efectele vizibile imediat dupa tratament se mentin pe termen lung datorita stimularii continue a colagenului.

- Recuperare rapida si confortabila: Procedura minim invaziva si reducerea inflamatiei asigura o recuperare rapida si fara disconfort.

- Imbunatatirea calitatii pielii: Pielea devine mai ferma, mai elastica si mai stralucitoare datorita eliberarii continue de acid hialuronic si stimularii colagenului.


Aceste fire reprezinta solutia perfecta pentru cei care doresc sa imbunatateasca si sa mentina frumusetea naturala a pielii, oferind rezultate remarcabile si o experienta confortabila.

Publicat la: 12/07/2024

Ultimele articole