Dr. Daniela Catanas | Clinica dermatologie, estetica faciala

Remodelarea si corectia nasului cu firele APTOS

Nasul este un element central al fetei, iar forma si proportiile sale pot influenta semnificativ aspectul general. Remodelarea si corectia nasului nu mai necesita interventii chirurgicale complicate datorita inovatoarelor fire de lifting APTOS, care ofera rezultate naturale si durabile.


Lider mondial in inovatia firelor de lifting si rejuvenare

Firele de lifting APTOS sunt considerate cele mai bune la nivel global datorita compozitiei si structurii lor unice, care ofera caracteristici superioare in tratamentele estetice. Aceste fire sunt extrem de versatile, permitand corectarea, rejuvenarea si liftingul mai multor parti ale fetei si corpului, inclusiv sprancenele, nasul, pleoapele, gatul, decolteul, bratele, abdomenul, fesele si sanii.


Corectia nasului cu firele APTOS: Solutia perfecta pentru imperfectiuni subtile

 • Firele de lifting APTOS sunt ideale pentru corectarea diverselor imperfectiuni ale nasului, cum ar fi:
 • Saul nasului cu mici umflaturi sau deformari: Firele ajuta la netezirea si uniformizarea seii nasului.
 • Deviatia usoara a nasului: Aceste fire pot corecta deviatiile minore, redand nasului o linie dreapta si armonioasa.
 • Varful nasului coborat: Firele de lifting pot ridica varful nasului, oferindu-i un aspect mai proeminent si rafinat.
 • Aripile nasului prea indepartate: Firele pot apropia aripile nasului, creand un contur mai echilibrat si proportionat.
 • Unghiul mic dintre buza superioara si nas: Aceste fire pot mari columela si unghiul dintre buza superioara si nas, imbunatatind estetica generala a fetei.


Tehnologia avansata a firelor APTOS

Firele de lifting APTOS sunt prevazute cu mici carlige care agata tesutul, permitand astfel ridicarea si liftingul zonei tratate. Acest suport mecanic oferit de firele APTOS contribuie si la umplerea zonei, oferind un aspect mai plin si mai tanar. Pe masura ce firele sunt resorbite treptat de corp, in locul si in jurul lor se formeaza un nou tesut de colagen, intinerit si ferm.


Procesul de implantare a firelor APTOS

Firele sunt introduse in tesut cu ajutorul unor canule speciale, incarcate cu firele de ridicare. Aceste canule atraumatice nu laceraza tesutul, permitand implantarea precisa si sigura a firelor in locul dorit. Procedura este nedureroasa, datorita anesteziei riguroase aplicate inainte de tratament.


Rezultatele tratamentului nasului cu firele APTOS

Utilizarea firelor pentru corectia nasului ofera multiple beneficii estetice si functionale:

 • Corectia deviatiei usoare a nasului: firele APTOS ajuta la corectarea deviatiilor, redand nasului un aspect drept si simetric.
 • Netezirea seii nasului: imperfectiunile seii nasului sunt atenuate, creand un contur uniform si atractiv.
 • Ridicarea varfului nasului: varful nasului este ridicat, conferindu-i un aspect mai tineresc si rafinat.
 • Marirea columelei si unghiului dintre buza superioara si nas: aceste modificari imbunatatesc proportiile si echilibrul facial.
 • Apropierea aripilor nasului: aripile nasului sunt apropiate, oferind un contur mai echilibrat si armonios.
 • Respiratie imbunatatita: ridicarea bazei nasului poate imbunatati functia respiratorie, oferind o respiratie mai usoara.


Durata si intretinerea efectului

Efectul de liftare si rejuvenare al firelor APTOS dureaza aproximativ 1,5 ani, dupa care este posibila o noua reimplantare pentru mentinerea rezultatelor optime. Aceste fire reprezinta o solutie excelenta pentru cei care doresc sa isi corecteze si sa isi imbunatateasca aspectul nasului printr-o metoda minim invaziva si eficienta.

Publicat la: 12/07/2024

Ultimele articole