Dr. Daniela Catanas | Clinica dermatologie, estetica faciala

Liftingul si redefinirea liniei mandibulare cu fire APTOS

Pentru un aspect cat mai tineresc al fetei noastre, linia mandibulara neteda si bine conturata este esentiala. Cu varsta, din cauza relaxarii musculaturii si a ligamentelor de la nivelul pometilor, a modificarilor osoase, compartimentele fetei incep sa se deplaseze vertical in jos, determinand incarcarea liniei mandibulare si ingrosarea ei.
Astfel ca, odata cu trecerea timpului, linia mandibulara dispare datorita surplusului de grasime si piele laxa.

Noile tratamente cu fire resorbabile APTOS sunt o solutie eficienta, rapida si totodata de durata pentru corectia liniei mandibulare.

Firele destinate corectarii linei mandibulare cu fire Aptos pot fi de forme si modele diferite in functie de nivelul ptozei compartimentelor fetei, de laxitatea tegumentara asociata.

Firele Aptos se introduc sub piele, la nivelul liniei mandibulare, sub anestezie locala. Efectul firelor este unul imediat , linia mandibulara este intinsa, bine definita, liftata. In plus, se obtine si un efect de durata, prin intinerirea zonei datorita colagenului nou format si a restructurarii tesutului.

Efectul benefic al firelor APTOS se observa incepand de a doua zi cu un maxim de de eficienta la 1,5 - 2 luni de la procedura.

Firele APTOS au o compozitie unica, fiind cele mai durabile. Ele se resorb in totalitate, resorbtia lor dureaza pana la 1,5 ani producand o regenerare si o intinerire a tesuturilor pe toata durata resorbtiei lor.

Liftingul liniei mandibulare cu fire APTOS dureaza aproximativ 20-30 minute, firele se pozitioneaza sub anestezie locala.

Imediat dupa liftingul cu fire APTOS se aplica gheata si crema cu arnica, pacientul putand sa isi reia activitatile de a doua zi.

Ce vei obtine? Un efect “wow” imediat, dar si de durata. Corectia liniei mandibulare cu fire Aptos face ca interventia chirurgicala sa fie amanata pentru un timp mai indelungat.

Publicat la: 23/10/2020

Ultimele articole