Dr. Daniela Catanas | Clinica dermatologie, estetica faciala

Lifting sprancene cu fire APTOS

Sprancenele definesc zona ochilor si pot da un plus de frumusete fetei noastre sau din contra pot sa o arate mult imbatranita. Odata cu trecerea timpului, din cauza relaxarii musculaturii si a ligamentelor fruntii, a modificarilor de structura osoasa, pozitionarea sprancenelor se schimba, ele devenind orizontale, masculine, apasand pe pleoapele superioare.

 

Noile tratamente cu fire resorbabile APTOS sunt o solutie eficienta, rapida si totodata de durata pentru corectia pozitionarii sprancenelor si un aspect estetic placut vederii.

Firele destinate liftingului spancenelor cu fire Aptos pot fi de forme si modele diferite in functie de nivelul ptozei sprancenelor, de laxitatea tegumentara asociata, de forma pe care dorim sa o dam sprancenelor noastre. Astfel, putem sa obtinem un lifting al sprancenelor pe toata lungimea lor, sau numai pe treimea externa, sau putem obtine o alungire a ochilor de tip “cat eye”.

 

Firele APTOS au o compozitie unica, fiind cele mai durabile. Ele se resorb in totalitate, resorbtia lor dureaza pana la 1,5 ani, iar efectul de lifting pana la 2 ani.

Intreaga procedura dureaza aproximativ 20-30 minute, firele se pozitioneaza sub anestezie locala. Imediat dupa liftingul sprancenelor cu fire APTOS, se aplica gheata si crema cu arnica, iar pacientul isi poate relua activitatile incepand cu a doua zi.

Efectul benefic al firelor APTOS se observa incepand de a doua zi cu un maxim de de eficienta la 1,5-2 luni de la injectare.

Publicat la: 09/10/2020

Ultimele articole