Dr. Daniela Catanas | Clinica dermatologie, estetica faciala

Nico isi regenereaza tenul cu dermapen

Artista stie ca dermul este un atu al frumusetii, astfel are grija ca aspectul tenului sa fie ingrijit. Nico a ales cabinetul dr. Daniela Catanas, medic specializat in dermatologie, dermatoscopie si estetica. Medicul i-a recomandat tratamentul de regenerare cu microace Dermapen, terapie foarte apreciata in domeniul esteticii medicale. „Aleg tratamente non-invazive pentru tenul meu. Dermapen este extrem de eficient. Tenul meu este improspatat, mai ferm si mai luminos. Rezultatele acestui tratament le-am observat inca din prima zi si abia astept sa fac urmatoarea sedinta”, a marturisit Nico.

 

Medicul Daniela Catanas a explicat procedura de regenerare a dermului cu ajutorul Dermapen. „Cu ajutorul unui dispozitiv se stimuleaza regenerearea dermului prin producerea de colagen si elastina ca urmare a microtraumatismelor produse de ace. Acest tratament are indicatii foarte clare in tratarea liniilor si ridurilor fine din jurul ochilor sau de pe fata, micsorarea porilor dilatati, reducerea si atenuarea cicatricilor post traumatice, post acneice sau post varicela, tonifierea dermului si hidratarea lui.

 

Dermapeneste un dispozitiv cu ace detasabile, sterile, de unica folosinta care penetreaza pielea cu o viteza si o adâncime reglabile in functie de afectiunea tratata si de calitatea dermului. Cu ajutorul acestui tratament se permite absorbirea eficienta, la nivelul profund al dermului, a serurilor pe baza de acid hialuronic, vitamina C sau alte substante active. Absorbirea la nivelul profund al dermului favorizeaza producerea de colagen nou. Procedura in sine dureaza intre 45 si 60 de minute in functie de nevoile tenului.

Efectele terapiei cu dermapen se vad rapid, insa sunt recomandate 3-5 sedinte la interval de 2-3 saptamani”, a declarat dr. Daniela Catanas.

Ultimele articole aparute in presa