Dr. Daniela Catanas | Clinica dermatologie, estetica faciala

5 metode pentru a trata mainile imbatranite!

Mainile sunt la fel de importante precum fata si spun foarte multe despre noi! De aceea, trebuie sa le acordam o atentie deosebita. Dr. Daniela Catanas (www.drcatanas.ro) ne explica ce se intampla cu mainile noastre si ce putem face pentru a le mentine tineretea si frumusetea.

 

Mainile au si ele de suferit odata cu trecerea anilor?

Mainile imbatranesc mai mult decat fata, deoarece ele sunt mult mai mult expuse factorilor de mediu precum soarele, vantul, frigul, apa, detergentii si substantele chimice. Datorita acestor factori externi, mainile noastre incep sa se deshidrateze, sa piarda volum si sa se pigmenteze. Mainile vor avea un aspect osos, cu vene in relief, piele subtire, deshidratata si ridata, pete pigmentare brune sau maronii.


Cum tratam mainile imbatranite?

Exista la ora actuala o paleta foarte mare de proceduri care se adreseaza fiecarei probleme in parte, astfel incat mainile sa capele volum si venele sa se estompeze iar pielea sa devina din nou hidratata, elastica si ferma, fara pete colorate.


Iata 5 metode prin care mainile pot radia de tinerete. 

1. Tratamentul cu fillerul RADIESSE destinat in special mainilor lipsite de volum, osoase, cu vene in relief. Acest filler are proprietatea de a umple si reface tesutul subcutanat intr-un mod foarte natural, imediat si de durata. El contine o substanta numita hidroxylapatita care are rolul de a stimula colagenul in zona de tratament ceea ce inseamna ca efectul fillerului este de durata si natural totodata.

2. Tratamentul de umplere cu ACID HIALURONIC este destinat atat refacerii volumului mainilor cat si hidratarii dermului. Acidul hialuronic este cunoscut pentru efectul sau de umplere cat si pentru efectul de hidratare. Rezultatul se vede atat imediat si este de lunga durata.

3. Un alt tratament recomandat este mezoterapia cu vitamine si/aminoacizi tip Yalupro sau Sunekos. Substantele sunt absolut necesare pentru a avea o stimulare de colagen in piele si pentru un efect de intinerire. Dupa acest tratament, piela va devein mai hidratata, cu riduri estompate sau chiar sterse.

4. Peeling chimic. La fel ca in cazul procedurii de rejuvenare faciala se folosesc substante chimice aplicate pe piele cu scopul de a indeparta straturile superficiale, imbatranite. Se trateaza petele pigmentare, uniformizandu-se tonurile de culoare si se imbunatateste textura pielii.

5. Laserul resurfacing Eufoton/ Aton foloseste lumina ca si sursa de regenerare. Lumina va crea in derm niste coloane de stimulare fortand pielea sa se regenereze. Se imbunatateste semnificativ textura pielii, facand-o mai ferma, se uniformizeaza tonurile de culoare si se inlatura petele pigmentare.

 

Pentru un tratament corect al mainilor trebuie combinate terapiile de mai sus, astfel incat sa se obtina atat efectul de umplere/ voluminare cu disparitia/ atenuarea venelor si oaselor cat si un tratament de stimulare/ hidratare al dermului.

 

Detalii si programari: 0729.974. 924 sau www.drcatanas.ro

Ultimele articole aparute in presa