Dr. Daniela Catanas | Clinica dermatologie, estetica faciala

Tratament pentru biorevitalizarea cutanata cu aminoacizi si acid hialuronic SUNEKOS

SUNOKOS este noua formula brevetata a Laboratoarelor Professional Dietetics din Milano, care contine 6 aminoacizi esentiali (Glicina, L-Prolina, L-Lizina, L-Leucina, L-Valina si L-Alanina) pentru sinteza naturala a colagenulu si a elastinei, in concentratie farmaceutica, superioara altor formule. Noua formula de tratament contine si acid hialuronic de puritate inalta, esential pentru hidratarea si stimularea vitalitatii fibroblastelor.

Studiile clinice efectuate au demonstrat ca, datorita concentratiei crescute de principii active, cantitatea de colagen si elastina in urma administrarii SUNEKOS® este de 2 sau chiar de 3 ori mai mare decat in cazul altor formule cu aminoacizi, implicit asigura un rezultat mai bun ce se mentine un timp mai indelungat.


Ce inseamna acest lucru pentru pacient? 

Pacientii vor resimti la cateva zile dupa tratament urmatoarele:
+ o crestere a fermitatii tenului;
+ o crestere a tonusului si luminozitatii tenului;
+ tenul va fi mai hidratat datorita acidului hialuronic din noua formula de tratament;
+ reducerea si chiar stergerea ridurilor;
+ procesul de regenerare si intinerire se continua si se mentine luni de zile dupa tratament.


Initial se recomanda 4 sedinte de tratament, la interval de maxim 2 saptamani, dupa care se pot efectua 2-3 sedinte pe an pentru mentinerea efectelor tratamentului, terapia cu SUNEKOS® fiind indicata mai ales inainte sau dupa expunerea prelungita la soare sau solar.

           

Avantajele tratamentului cu SUNEKOS®:

+ Tratament de ultima generatie cu cea mai mare concentratie de aminoacizi necesari sintezei de colagensi elastinadin piele.
+ Intinerire efectiva a pielii, fara modificare a fizionomiei.
+ Estomparea ridurile fine si profunde, pielea devine mai densa, elastica si stralucitoare.
+ Rezultate naturale care se mentin pe termen lung.
+ Fara perioada de recuperare.
+ Eficienta demonstrata clinic.
+ Inalt profil de siguranta si tolerabilitate.

SUNEKOS® 200 se adreseaza in special tratamentului zonelor expuse frecvent la soare, in care procesul de imbatranire al pielii este mai pronuntat, cum ar fi la nivelul fetei, gatului, decolteului si mainilor. Acest tratament este potrivit si pentru tratamentul zonelor mai sensibile precum regiunea frontala sau perioculara.


Pentru tratamentul vergeturilor sau laxitatii corporale, injectarea SUNEKOS® se poate efectua si la nivelul bratelor, abdomenului sau coapselor.


Tratamentul cu SUNEKOS® nu este dureros, injectarea substantei se face cu ajutorul unor ace fine, de 30-32G sau cu canula atraumatica. Pentru a creste confortul pacientului in timpul injectarii, se recomanda aplicarea pe zonele de tratament a unei creme anestezice.