Dr. Daniela Catanas | Clinica dermatologie, estetica faciala

Tratament de lifting facial BIO cu plasma

Acest tratament revolutionar se adreseaza pacientilor care doresc un lifting facial 100% natural, fara chirurgie, si care nu doresc injectare de acid hialuronic sau alte substante destinate umplerii ridurilor.

 

Tratamentul BIO-Lifting induce o rejuvenare faciala completa cu estomparea ridurilor si atenuarea vizibila a cearcanelor, utilizand un filler-gel obtinut din plasma si din celulele recoltate din sangele pacientului. Ca si in cazul terapiei PRP - Vampir, principiile active sunt extrase chiar din sangele pacientului si reinjectate acolo unde este nevoie, de data aceasta sub forma unui gel.

Efectul de lifting este imediat iar in plus se obtine o restructurare cutanata puternica prin stimularea de colagen.


Liftingul Facial BIO inlocuieste cu succes acidul hialuronic si colagenul ca substante de umplere, ceea ce asigura pe langa efectul de lifting si "stergerea" ridurilor si estomparea cearcanelor. Fata de substantele de umplere uzuale, plasma gel prezinta avantajul de a fi perfect compatibila cu pacientul, fiind extrasa chiar din singele acestuia.

 

Pe langa tehnica de injectare a gelului, in care se vede cu adevarat maiestria medicului, prelucrarea principiilor active dupa separarea lor din sange si obtinerea Filler - Plasma, este de fapt elementul revolutionar al tratamentului.

 

Pentru cei ce doresc o alternativa 100% naturala la substantele de umplere, dar si un lifting facial imediat, Liftingul BIO este tratamentul ideal.