Dr. Daniela Catanas | Clinica dermatologie, estetica faciala

RIGENERA – tratament inovator cu celule stem pentru regenerare si intinerire!

Frumusetea si increderea sunt atuurile oricarei femei de succes! Apreciem frumusetea naturala si aducem frecvent in cabinetul nostru cele mai inovatoare tratamente pentru a ne mentine tinere si frumoase!

RIGENERA este primul tratament din Romania cu transplant de celule stem folosit cu succes pentru regenerarea, intinerirea si vindecarea tesuturilor, fie ca vorbim de piele, muschi, os, tendon, ficat sau cord. Aceasta tehnologie poate fi folosita cu succes in toate ariile medicale, de la probleme dermatologice si estetice, pana la probleme de ficat si inima.

De ce este atat de sigura si extraordinara aceasta procedura?

Pentru ca foloseste puterea noastra, a corpului nostru de regenerare. Practic se foloseste o  mica parte din tesutul propriu, se proceseaza aceste mici bucatele prin tehnologia RIGENERA, si apoi se reinjecteaza in locul care se vrea vindecat / regenerat. Atat de simplu este! Corpul nostru are in el toate ingredientele necesare vindecarii, iar tehnologia Rigenera selecteaza si foloseste aceste ingrediente pentru un efect 100% garantat.

 

Care sunt avantajele tehnologiei RIGENERA:

♦ este o tehnologie bio - folosind propriul nostru corp;

♦ se folosesc propriile noastre tesuturi, din care se colecteaza o cantitate foarte mica, se reinjecteaza serul imediat ce a fost procesat prin tehnologia RIGENERA;

♦ efectul de regenerare/ vindecare/ intinerire este vizibil foarte repede, de la cateva zile la cateva saptamani in functie de problema avuta;

♦ nu sunt necesare multiple sedinte. de obicei o singura sedinta este suficienta pacientul nu are nevoie de zile libere, poate sa inceapa activitatea imediat.

Cine beneficiaza de tehnologia RIGENERA

♦ pacienti care au ulcere de piele datorate bolilor vasculare - ulcere de gamba de staza din insuficienta venoasa cronica, precum și cei cu piciorul diabetic;

♦ pacienti cu leziuni de decubit - ulcere hipotrofice sau diabetic;

♦ pacienti diagnosticati cu boli de piele precum vitiligo, psoriazis, eczeme cronice trenante, lupus, lichen;

♦ pacienti care au probleme cu caderea parului, inclusiv alopecie androgenetica;

♦ pacienti care vor o intinerire a tegumentului fetei/ gatului/ decolteului, stergerea ridurilor;

♦ pacienti cu cicatrici hipertrofice/ cheloide;

♦ pacienti cu arsuri de piele extinse de diferite grade

Deoarece se foloseste tesut propriu tehnologia RIGENERA nu are riscuri majore si de asemenea nu are reactii adverse.

 

Ce observam dupa tratamentul prin tehnologia RIGENERA:

♦ la pacientii cu defect tegumentar/ ulcere de diverse etiologii, recuperarea si vindecarea este foarte mult accelerata, astfel incat in doar cateva saptamani se produce o inchidere completa a plagii;

♦ la pacientii cu probleme in caderea parului, la 2-3 spatamani de la injectare vor observa  oprirea caderii parului, iar la 4-5 saptamani o crestere si o indesire a parului.

♦ la pacientii care vor o intinerire a tegumentului la 4-5 saptamani de la procedeul  RIGENERA vor observa diminuarea si chiar stergerea ridurilor, tegumentul devenind mai ferm, mai elastic mai hidratat.