Dr. Daniela Catanas | Clinica dermatologie, estetica faciala

Plasmage, tratament inovator pentru blefaroplastia nechirurgicala

Desi chirurgia estetica ofera solutii rapide atunci cand vine vorba de infrumusetare, cel mai indicat este sa ai grija de frumusetea naturala cat poti de mult. O vizita in cabinetul de estetica te poate ajuta sa iti pastrezi tenul frumos si sanatos cu ajutorul interventiilor non-invazive. 


PLASMAGE este cea mai noua tehnologie care foloseste plasma ionizata la temperaturi foarte inalte pentru tratamentul laxitatii tegumentare in special din jurul ochilor, inlocuind cu succes chirurgia traditionala.

Tesutul in exces de la nivelul pleoapelor este pur si simplu sublimat/ evaporat, datorita temperaturii foarte ridicate si eliminat fara cicatrici sau operatii chirurgicale. Recuperarea este foarte rapida, de obicei in jur de 6-7 zile, fara complicatii.

Plasma Lifting / Plasma ionizata / PLASMAGE este folosita si pentru pentru eliminarea alunitelor, a verucilor vulgare sau seboreice, pentru tratamentul vergeturilor, indepartarea cicatricilor keloide, tratamentul hiperpigmentarii, indepartarea cicatricilor post acnee, diminuarea ridurilor superficiale perioculare sau periorale

Tratamentele  PLASMAGE dureaza, de obicei, aproximativ 20-30 de minute, in functie de zona tratata si severitatea cazului. Efectele pozitive ale tratamentului vor fi vizibile dupa prima sedinta, dar cele mai bune rezultate vor fi observate dupa trei saptamani. Pentru un rezultat complet, trei sedinte de tratament PLASMAGE sunt recomandate, efectuate fiecare la un interval de 6-8 saptamani.

PLASMAGE poate fi utilizat  in urmatoarele cazuri:

  • Refacerea pleoapelor (blefaroplastia ne-chirurgicala), incluzand tratamentul pleoapelor inferioare cat si reducerea excesului de piele a pleoapelor superioare.
  • Indepartarea tatuajelor.
  • Imperfectiuni ale pielii precum pete pigmentare, riduri fine, pori deschisi si dilatati,
  • Imbunatatirea aspectului cicatricilor, inclusiv cicatrici postoperatorii, cicatrici de acnee si varicela, vergeturi.
  • leziuni benigne: inclusiv negi, fibroame cutanate,  papiloame cutanate, pete hiperpigmentare si pete solare.
  • Facelift si necklift (liftingul fetei si al gatului).
  • Acnee.


Rezultatele tratamentului PLASMAGE dureaza la fel de mult ca si cele obtinute prin chirurgie, deoarece este indepartat excesul de piele de la nivelul pleoapelor.

Pe de alta parte, la fel ca toate procedurile chirurgicale, efectele tratamentului cu PLASMAGE nu sunt permanente, deoarece nu se opreste imbatranirea si degradarea naturala a pielii.