Dr. Daniela Catanas | Clinica dermatologie, estetica faciala

Lifting facial non chirurgical cu fire de suspensie Silhouette Soft

Liftingul facial cu firele de suspensie SILHOUETTE SOFT este o noua metoda de a ridica/ lifta tesuturile lasate ca urmare a procesului de imbatranire sau de slabire accentuata. Prin aceasta procedura se repozitioneaza sprancele care sunt cazute, se redefineste conturul fetei si a linie mandibulare sau linia gatului.
Procedura este populara deoarece: dureaza doar 30 de minute, se realizeaza sub anestezie locala, recuperarea este rapida, iar rezultatele sunt vizibile imediat dupa procedura.


Ce sunt firele de suspensie SILHOUETTE SOFT?

Firele de suspensie SILHOUETTE SOFT sunt dispozitive medicale care au in compozitie acid poli L lactic, o substanta folosita de foarte multi ani in implantologie la fabricarea diferitelor dispozitive biomedicale precum fire de sutura, suruburi si cuie ortopedice. Deoarece acidul poliLlactic este o substanta extrem de biocompatibila si complet resorbabila, firele SILHOUETTE SOFT au fost concepute avand in compozitie aceasta substanta.


Mai mult decat atat, firele SILHOUETTE SOFT pe masura ce sunt degradate/ metabolizate de organismul nostru, produc in jurul lor o stimulare si o productie de neo-colagen care la randul ei are efect de ridicare si lifting.
Firele SILHOUETTE SOFT au un design unic, avand pe traiectul lor inserate multiple micro-conuri, elemente prin care se asigura ancorarea lor in tesut si efectul de lifting.
Practic prin inserarea firelor SILHOUETTE SOFT se asigura doua efecte simultane,  efectul de lifting si de ridicare a zonelor cazute si un efect de regenerare si stimulare de colagen. Efectul este unul foarte natural si progresiv, tesuturile regenarandu-se pe masura ce productia de colagen creste si firele sunt resorbite.


Care sunt indicatiile liftingului cu Silhouette Soft?

Liftingul cu firele SILHOUETTE SOFT este recomandat atat femeilor cat si barbatilor de peste 30 de ani, care vor sa corecteze efectul procesului de imbatranire si a ptozei, dar si persoanelor care vor sa previna imbatranirea si ptoza fetei si gatului.

  • ridicarea si liftarea pometilor si a obrajilor;
  • reconturareaovalului fetei;
  • redefinirea liniei mandibulare;
  • ridicarea coluturilor gurii;
  • redefinirea zonei barbiei;
  • redefinirea liniei gatului;
  • ridicarea si liftarea tegumentului gatului;
  • ridicarea sprancenelor.