Dr. Daniela Catanas | Clinica dermatologie, estetica faciala

Bionutrilift, tratament ideal pentru regenerare, rejuvenare si lifting

BIONUTRILIFT este procedura estetica ce combina efectul de lifting al tesuturilor cu cel de rejuvenare, regenerare, fiind indicat atat pentru fata – pometi, linie mandibulara, sant nazogenian, frunte - dar si pentru gat, decolteu sau maini.


Ce este de fapt BIONUTILIFT?

Bionutrilift este un filler - care contine un amestec de acid hialuronic, vitamine, aminoacizi si oligoelemete impreuna cu biostimulatori de colagen.


Ce rol au aceste substante din BIONUTRILIFT?

Fiecare componenta are un rol important:

  • Acidul hialuronic are rolul de a volumiza, ridica, lifta tegumentul/ tesutul plus un rol de hidratare intens;
  • Vitaminele, aminoacizii si oligoelementele au rolul de a hrani tegumentul, de a vitaminiza si vitaliza, intrand in compozitia colagenului nou format;
  • Biostimulatorii au rolul de a stimula producerea de colagen nou, elastina, si acid hialuronic propriu, rejuvenand si regenerand tegumentul.


In ce consta procedura?

Procedura consta in injectarea amestecului de substante BIONUTRILIFT in zona dorita cu ajutorul unei canule speciale, procedura asemanatoare injectarii de acid hialuronic. Deoarece se foloseste o canula speciala, injectarea este nedureroasa sau foarte putin dureroasa, iar riscul de vanataie sau hematom este foarte mic. Efectul de ridicare / lifting este imediat, iar cel de regenerare, rejuvenare se va observa in cateva saptamani. Tegumentul devine mai ferm, mai intins, fara riduri, hidratat si sanatos.


Cine poate beneficia de acest tratament?

Acest tratament se adreseaza tuturor persoanelor incepand cu varsta de 30 de ani, deoarece rolul de a mentine calitatea tegumentului si de a revigora pielea sunt importante si la aceasta varsta. Daca avem peste 45 de ani, atunci tratamentul  BIONUTRILIFT ne ajuta sa refacem calitatea tegumentului, plus sa obtinem un efect de lifting.


Cat dureaza efectul procedurii BIONUTRILIFT?

Efectul dureaza intre 6-12 luni depinzand foarte mult de capacitatea de sinteza de colagen a pielii si de cat de deteriorata / imbatranita este pielea. La persoanele intre 35-45 ani, efectul poate dura pana la 12 luni.