Dr. Daniela Catanas | Clinica dermatologie, estetica faciala

Valeria Arnautu, pe mana medicului estetician!

Interpreta de muzica populara acorda o atentie deosebita terapiilor de infrumusetare, fiind constienta ca imaginea are un rol important in cariera unui artist. Valeria Arnautu a vizitat-o de curand pe dr. dermatolog Daniela Catanas pentru a discuta despre nevoile tenului sau. „Mi-am dorit foarte tare sa rezolv problema cearcanelor si dupa o prima discutie, am primit mai multe recomandari. Am ales tratamentul de umplere a cearcanelor cu acid hialuronic, fiind cel mai bun pentru a reface volumul si a conferi luminozitate zonei de sub ochi”, a marturisit artista.

 

Medicul ce are grija de tenul Valeriei Arnautu ne-a marturisit ca rezultatele sunt vizibile imediat. “Procedura este recomandata persoanelor care au lipsa de volum in zona de sub ochi. La finalul sedintei de tratament, rezultatele sunt deja vizibile: santul lacrimal se umple, iar delimitarea intre zona de cearcan si obraz nu mai este vizibila. Chiar si ridurile fine si pigmentatia maronie se diminueaza, oferind luminozitate. Tratamentul este nedureroas pentru ca se foloseste canula atraumatica. In paralel cu aceasta terapie, pentru rejuvenarea intregii zone oculare i-am recomandat si injectarea cu toxina botulinica pentru eliminarea ridurilor perioculare (“laba gastii”)”, ne-a declarat dr. Daniela Catanas.

 

De asemenea, un alt asepect important al folosirii acidului hialuronic pe timp de vara este hidratarea intensa. Razele solare accelereaza procesul de imbatranire a pielii si pot cauza intoleranta solara sau afectiuni pigmentare. Recomandarea medicului dermatolog este ca pe langa folosirea cremelor cu factor de protectie sa se utilizeze si produse sau tratamente cu acid hialuronic.

Ultimele articole aparute in presa