Dr. Daniela Catanas | Clinica dermatologie, estetica faciala

Prezentare Dr. Daniela Catanas

Dr. Catanas Daniela

Am ales dermatologia si domeniul frumusetii ca a doua specialitate a mea, pentru ca iubesc oamenii si vreau sa le fac viata mai frumoasa. Cum codul nostru genetic a demonstrat ca fiecare dintre noi este unic, asa sunt si terapiile pe care le recomand si le aplic fiecarui pacient, astfel incat calitatile noastre umane unice sa fie accentuate si pastrate.


Lucrez cu multa pasiune de peste 16 ani in domeniul dermatologiei estetice si pentru aceasta caut sa ma dezvolt continuu profesional si sa aduc pacientilor mei cele mai moderne si mai sigure tratamente. Prin participarea la cele mai importante congrese medicale si estetice din tara si strainatate asigur calitatea serviciilor oferite in clinica noastra.


Din 2017 am devenit trainer pentru produsele de lifting nonchirurgical Aptos, sustinand multiple cursuri hands-on profesionistilor din domeniul medicinii estetice. Deoarece doresc sa impartasesc cat mai mult din experientele si cunostintele acumulate in domeniul medicinii estetice, organizez multiple cursuri hands-on pentru medicii esteticieni, acoperind o plaja mare de proceduri.


Consider ca scopul tratamentelor dermatoestetice este acela de a face pacientii sa arate bine, relaxati si proaspeti, dar fara a avea un efect vizibil al aplicarii unor astfel de tratamente.


Cred cu certitudine ca preventia, pe linga tratamentul precoce al bolilor, este la fel de importanta ca tratamentul afectiunilor avansate.

Cursuri medicina estetica

Cursurile noastre sunt cursuri de invatare accelerata, adresate medicilor interesati de medicina estetica, indiferent de specialitate. Cursurile se desfasoara pe un singur modul sau nivel de baza, respectiv nivel avansat.

Cursuri medicina estetica