Dr. Daniela Catanas | Clinica dermatologie, estetica faciala

Maria Constantin isi intretine frumusetea la estetician!

Interpreta de muzica populara are grija de imaginea sa, stiind ca frumusetea trebuie intretinuta. Maria Constantin a vizitat-o zilele trecute pe dr. Daniela Catanas pentru a-i recomanda o terapie adecvata tenului sau. “Sunt obosita si uneori am si eu nevoie de anumite vitamine pentru tenul meu. La recomandarea doamnei doctor am ales mezoterapia atat pentru ten cat si pentru par”, a marturisit Maria Constantin.

Medicul specialist in dermatologie si estetica faciala, Daniela Catanas e de parere ca preventia este extrem de importanta. “In estetica nu trebuie neaparat sa tratam ceva, dar putem face o preventie. Asta i-am recomandat si Mariei Constantin. O rejuvenare a dermului cu ajutorul mezoterapiei pentru a estompa ridurile fine, hidratare si pentru a-i reda tenului tonusul, stimuland productia de elastina si colagen. Pentru ca mi-a spus ca isi doreste sa lase parul sa creasca, i-am recomandat mezoterapia si pentru scalp. In urma injectarii substantei la nivelul scalpului se stimuleaza regenerarea si cresterea parului. Va avea nevoie de mai multe sedinte pentru rezultate uimitoare”, a declarat dr. Daniela Catanas.

Mezoterapia este o metoda folosita in medicina estetica, ce presupune injectarea in derm a unui cocktail din vitamine, antioxidanti, aminoacizi si acid hialuronic. Procedura are ca efect o hidratare intensa, stimularea sintezei de colagen si redarea fermitatii pielii.

Ultimele articole aparute in presa