Dr. Daniela Catanas | Clinica dermatologie, estetica faciala

Lifting facial fara interventie chirurgicala

Dupa varsta de 30 de ani, tenul isi pierde din elasticitate si fermitate datorita scaderii nivelului de colagen. Ei bine,  sloganul “tinerete fara batranete” este sustinut acum cu ajutorul liftingului facial cu fire de suspensie Aptos.

 

Dr. Daniela Catanas, ne recomanda liftingul facial cu fire Apos, cu rezultate imediate. “In ultimii ani, preocuparea pentru tehnicile non-invazive sau mini-invazive din chirurgia estetica, a condus la descoperirea metodei de lifting facial fara operatie, prin firele de suspensie Aptos.  Utilizarea metodei a permis obtinerea de rezultate excelente de ridicare a tesuturilor fetei, fara a fi necesare interventii chirurgicale.

 

Firele resorbabile Aptos sunt perfect compatibile cu organismul uman, fiind instrumente originale pentru procedurile de lifting. Terapia se realizeaza fara durere (se administreaza un anestezic local). Procedura faciala complexa poate dura pana la o ora, iar pentru o zona specifica, durata poate fi de aproximativ 20 de minute ”, a declarat dr. Daniela Catanas.

 

Liftingul facial cu fire Aptos este recomandat atunci cand:

- Sprancenele coboara intr-un mod inestectic deasupra ochilor;

- Cand avem cearcane proeminente;

- Cand apar pliuri la nivelul gatului si zona maxilarului este imbatranita;

- Cand pometii sunt lasati si lipsiti de fermitate.

 

Liftingul facial cu fire de suspensie poate fi combiat cu succes cu proceduri de pelling, dermapen, injectare cu acid hialuronic sau toxina botulinica.

Ultimele articole aparute in presa