Dr. Daniela Catanas | Clinica dermatologie, estetica faciala

Carmen Harra a ajuns pe mana medicului estetician

Venita din America pentru proiectele sale muzicale aflate in promovare, Carmen Harra stie ca imaginea este foarte importanta si face sacrificii sa se mentina in forma. Desi are 62 de ani, artista nu a apelat la terapii invazive pentru tenul sau, laudându-se cu o gena foarte buna. Recent, ea si-a calcat pe inima si a intrat in cabinetul unui medic estetician, de unde a plecat cu ridurile netezite si un zambet larg pe chip.

 

Carmen Harra se pregateste sa filmeze videoclipul pentru noua ei melodie „Subete Conmigo”, dar inainte a trecut pe la cabinetul medicului estetcian unde a poposit ceva timp. Ea a primit indicatii in privinta tratamentelor pe care le-ar putea face pentru regerenarea si intreținerea tenului.

 

“Are un ten foarte frumos, evident cu cateva riduri, absolut normale la o anumita varsta. Doamna Harra nu si-a dorit terapii invazive, asa ca am ales pentru o prima sedința un tratament cu acid hialuronic, substanța ce se gaseste in aproape toate structurile organismului, dar si cu toxina botulinica cunoscuta pentru efectul de netezire a ridurilor. La urmatoarea vizita in Romania, ii recomand un lifting facial nechirurgical cu fire Aptos. Rezultatul este natural si de durata”, ne-a marturisit dr. Daniela Catanas.

 

De cealalta parte, Carmen Harra a fost foarte incantata de vizita la medicul estetician. “Fiecare varsta are frumusețea ei si trebuie sa vedem asta. Nu sunt adepta terapiilor invazive sau a operațiilor estetice, dar tratamentele de regenerare si cele care ne ajuta sa ne menținem tenul tânar le recomand cu drag. Am avut emoții inaintea vizitei la medicul estetician, dar doamna doctor a stiut sa imi explice cu caldura si sa ma faca sa inteleg importanța acestor terapii”, a spus Carmen Harra.

Ultimele articole aparute in presa