Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Tel.: +40.729.974.824.  BUCURESTI, Str. Putul lui Zamfir 37, etaj 1, sector 1.
Tel.: +40.729.974.824.  BRASOV, Novomed, Str. Nicolae Labis 1, Bl. 4, Sc. A, Ap. 3 (interfon 3).

Prezentare cabinet dermatologie si estetica faciala Dr. Catanas Daniela

Dr Catanas Daniela - DERMATOLOG

Am ales dermatologia si domeniul frumusetii ca a doua specialitate a mea pentru ca iubesc oamenii si vreau sa le fac viata mai frumoasa. Cum codul nostru genetic a demonstrat ca fiecare dintre noi este unic, asa sunt si terapiile pe care le recomand si le aplic fiecarui pacient, astfel incat calitatile noastre umane unice sa fie accentuate si pastrate.

 

Lucrez cu multa pasiune de peste 14 ani in domeniul dermatologiei estetice si pentru aceasta caut sa ma dezvolt continuu profesional si sa aduc pacientilor mei cele mai moderne si mai sigure tratamente. Prin participarea la cele mai importante congrese medicale si estetice din tara si strainatate asigur calitatea serviciilor oferite in clinica noastra.


Din 2017 am devenit trainer pentru produsele de lifting nonchirurgical Aptos, sustinand multiple cursuri hands-on profesionistilor din domeniul medicinii estetice. Deoarece doresc sa impartasesc cat mai mult din experientele si cunostintele acumulate in domeniul medicinii estetice, organizez multiple cursuri hands-on pentru medicii esteticieni, acoperind o plaja mare de proceduri.


Consider ca scopul tratamentelor dermatoestetice este acela de a face pacientii sa arate bine, relaxati si proaspeti, dar fara a avea un efect vizibil al aplicarii unor astfel de tratamente.


Cred cu certitudine ca preventia, pe linga tratamentul precoce al bolilor, este la fel de importanta ca tratamentul afectiunilor avansate.

Dermatologie

  • Cabinet de dermatologie Bucuresti - tratamente estetica faciala

Dermatologia este specialitate medicala care se ocupa de diagnosticarea si tratarea bolilor cutanate, anexelor pielii (par, unghii) si a mucoaselor adiacente.

Dermatoscopie

  • Cabinet dermatoscopie Bucuresti

Este o metoda de diagnostic cu ajutorul dermatoscopului prin care se examineaza leziunile tegumentare, crescand astfel acuratetea diagnosticului clinic.

Chirurgie dermatologica

  • Chirurgie dermatologica Bucuresti

Chirurgia dermatologica cuprinde diagnosticul si tratamentul chirurgical al afectiunilor pielii, unghiilor, mucoaselor si tesuturilor adiacente.

Estetica dermatologica

  • Estetica faciala si corporala Bucuresti. Estetica dermatologica

In cadrul esteticii faciale si corporale sunt incluse o serie de tratamente din care amintim: PRP-Vampir, Yalupro, Dermapen, lifting facial si multe altele.

Produse tratamente estetice