Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Tel.: +40.729.974.824.  BUCURESTI, Str. Putul lui Zamfir 37, etaj 1, sector 1.
Tel.: +40.729.974.824.  BRASOV, Novomed, Str. Nicolae Labis 1, Bl. 4, Sc. A, Ap. 3 (interfon 3).

Creme personalizate UniverSKIN

 

 

Imaginati-va Universkin™ ca un cocktail elegant, in care ne spuneti ce doriti de la ingrijirea pielii, un personal clinic de top va identifica nevoile cu expertiza si experienta, creand astfel o combinatie unica de ingrediente active, doar pentru dumneavoastra.

 

Pentru a va crea formula, o analiza a pielii este realizata printr-un chestionar structurat in 8 culori, corespunzator celor 8 functii principale ale pielii, care permit selectarea ingredientilor activi relevanti din cele 19 disponibile.

Medicul dumneavoastra va alege ingredientii activi si veti alege textura care va place. Sunt posibile pana la 1159 formule potentiale, in 57 de concentratii diferite.

In timp record - mai putin de 1 minut - formula de ingrijire a pielii va fi creata chiar in fata dvs.

Acesta va fi reglata in timp, pentru a se potrivi cu stilul tau de viata, varsta, starea pielii, agresiuni sezoniere si de mediu.

Preparare personalizata si imediata

10 ani de cercetare si studii clinice au condus la o inovatie revolutionara: o formula cosmetica cu proprietati calmante si de reparare.

Baza de ingrijire a pielii UniverskinP este un vector de inalta tehnologie care integreaza ingredienti activi puri in concentratii stabilite de catre medical dumneavoastra.

Tehnologia din spatele acestei baze asigura o livrare optima a ingredientilor activi profund in piele si permite integrarea lor imediata, garantând in acelasi timp omogenitatea si stabilitatea lor.

Serul UniverskinP poate integra pâna la 3 ingredienti activi. De asemenea, aceasta metoda evita utilizarea mai multor conservanti chimici. Astfel, chiar activii proaspat integrati in baza - ofera cea mai buna eficacitate.

 

Aceasta fomula patentata, este compusa din ingredienti de inalta calitate, in armonie perfecta cu pielea:

♦ Uleiul organic de Camelina - ajuta pielea sa produca compusi antiinflamatori naturali, omega-3.

♦ Peptidele biomimetice - mesageri biologici pentru echilibrul fiziologic al pielii.

♦ Acidul hialuronic - pentru a mentine buna functionare a matricei extracelulare.

TERMEN DE VALABILITATE

Formula dumneavoastra trebuie utilizata in termen de 8 saptamani de la data pregatirii.


TRANSPARENTA SI MINIMALISM

Echipa medicala Universkin™ a efectuat o revizuire completa a bazelor de date medicale internationale pentru a selecta 19 ingredienti puri activi pe baza eficientei si tolerantei.

SuperOxide Dismutase / Ferulic Acid / Vitamin A / Vitamin C / DMAE / Isoflavones / Madecassoside / Azelaic acid / Vitamin B3 / Rutin / Vitamin B5 / Aloe Vera / Glycolic acid / Salicylic acid / Phytic acid / Zinc / Arbutin / Kojic Acid / Lactopeptides.

Cere detalii